Στο Θέατρο Πολιτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020 η παρουσίαση του προπονητή της ομάδας μας, Νταμίρ Κάναντι.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό να κάνει την αρχική τοποθέτηση.

2945569

«Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν αποχαιρετιστήκαμε πέρυσι, είχαμε πει εις το επανιδείν, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσο άμεση εφαρμογή. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ο Νταμίρ Κάναντι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μας. Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις» τόνισε ο κ. Σπανός και πρόσθεσε «Θέλουμε να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Αλλά είμαστε και πάλι εδώ με όρεξη και κίνητρο. Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι είχε ταυτότητα και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Οι θέσεις για την Ευρώπη θα λιγοστέψουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους ή ότι δεν ονειρευόμαστε. Πάντα κοιτάμε ψηλά. Ελπίζω και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε ψηλά».

2945597

Από την πλευρά του ο προπονητής μας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Είχαμε δύο εξαιρετικά χρόνια. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση και πάντα παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας. Δεν μου ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ο στόχος είναι οι πρώτες έξι θέσεις, κάτι που πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Για αυτό θα παλέψουμε όμως και για αυτό θα φτιάξουμε με τον πρόεδρο μια πολύ δυνατή και ισχυρή ομάδα».

2945624

Κατά την παρουσίαση του κ. Κάναντι πραγματοποιήθηκε και η ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου. Άμεσος συνεργάτης του Αυστριακού κόουτς θα είναι ο Ισπανός Μάνου Ερβάς με εμπειρία από το Ισπανικό, Αυστριακό και Νορβηγικό ποδόσφαιρο ενώ στις θέσεις του γυμναστή φυσικής κατάστασης(Σωτήρης Ρούσσης), γυμναστή αποκατάστασης(Γιώργος Πήδουλας) και αναλυτή αγώνων(Γιάννης Αντωνόπουλος) παραμένουν οι επιτυχημένοι συνεργάτες των προηγούμενων ετών. Νέο πρόσωπο αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν που θα συμπληρώσει το τιμ.