Με τον Κρις Κόλμαν και τον Κιτ Σάιμονς πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους προπονητών των ομάδων του Περιστερίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους προπονητές των ομάδων του Περιστερίου στο «Θέατρο Πολιτών», στην οποία παρευρέθη ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν και ο εκ των άμεσων βοηθών του, Κιτ Σάιμονς.

Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στους προπονητές για θέματα σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών και πώς πρέπει να διαχειρίζονται οι ίδιοι τις καταστάσεις που τα αφορούν σε σχέση με το ποδόσφαιρο και παρείχε χρήσιμες συμβουλές.

Παράλληλα, ο Κρις Κόλμαν δεν μπορούσε να μην ευχαριστήσει τις ομάδες και τους προπονητές ξεχωριστά για την παρουσία τους στις εντός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα κόντρα σε Βόλο και Άρη, παραδεχόμενος ότι η φωνή των παιδιών έδωσε κάτι ξεχωριστό σε αυτά τα ματς και παράλληλα ώθησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Από την πλευρά του, ο Κιτ Σάιμονς μοίρασε και ο ίδιος συμβουλές από τη δική του ενασχόληση με τα παιδιά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σπουδαία εμπειρία που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Ουαλίας.

Κατακλείδα των όσων είπαν οι Κρις Κόλμαν και Κιτ Σάιμονς, αφού απάντησαν και στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν από τους προπονητές, είναι ότι η πόρτα τους θα είναι πάντα ανοικτή για όλους τονίζοντας πως η επιθυμία τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του Περιστερίου είναι πολύ μεγάλη.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Ευάγγελος Μπεκρής, που είναι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών και τεχνικός σύμβουλος του «Your Soccer University», με το οποίο ο Ατρόμητος συνεργάζεται σε ζητήματα εκπαίδευσης και παρουσίασε το θέμα «Προσδιορισμός και ανάπτυξη του ταλέντου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Σκάουτινγκ της ομάδας μας, Απόστολος Αποστόλου, μαζί με τους προπονητές των Ακαδημιών, Πέτρο Κοντοβράκη, Κώστα Παρθενίου, Λευτέρη Κοσμαδάκη και Σωτήρη Ρίζο μίλησαν για την ανάγκη να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο ο δίαυλος επικοινωνίας του Ατρόμητου με τις Ακαδημίες του Περιστερίου και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε ένα πλάνο συνεργασίας σε θέματα σκάουτινγκ και αξιολόγησης, με τον στόχο να είναι σαφής: «Να μην χαθεί κανένα ταλέντο από το Περιστέρι, που αξίζει να φτάσει μέχρι τον Ατρόμητο».

Επιπλέον, έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ατρόμητος είναι στη διάθεση όλων των Ακαδημιών της πόλης μας ώστε να μεταδώσει την τεχνογνωσία του και μέσω αυτής της διαδικασίας, τόσο να βελτιωθούν οι προπονητές, όσο και τα παιδιά να βοηθηθούν μέσω των καλύτερων δυνατών μέσων ενώ τονίστηκε ότι η πόρτα των προπονήσεων όλων των ομάδων είναι ανοικτή για τους προπονητές.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 35 προπονητές και οι ομάδες που έδωσαν το «παρών» ήταν:

ΑΠΣ Ατρόμητος
Άγιος Ιερόθεος
Άμιλλα Περιστερίου
Ήφαιστος Περιστερίου
ΑΟ Περιστερίου
Κηπούπολη
Ηρακλής Περιστερίου
Φοίνικας Περιστερίου
Ιπποκράτης Περιστερίου
Χρυσούπολη
Θύελλα Περιστερίου

Από τον Ατρόμητο παρόντες ήταν οι:

Μπεκρής Ευάγγελος
Κοντοβράκης Πέτρος
Παρθενίου Κώστας
Κοσμαδάκης Λευτέρης
Ρίζος Σωτήρης
Λαδόπουλος Στέλιος
Μπουλούσης Σπύρος
Κατώνης Παύλος
Συμεωνίδης Σίμος.