Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό σεμινάριο με θέμα: «ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Φίλοι ή αντίπαλοι του αθλητή στη νέα εποχή» από τον κορυφαίο ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο, Αχιλλέα Υφαντίδη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό σεμινάριο με θέμα: «ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Φίλοι ή αντίπαλοι του αθλητή στη νέα εποχή» από τον κορυφαίο ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο, Αχιλλέα Υφαντίδη, που αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη των σχολών προπονητών της UEFA και μέλος του κύριου διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στο κλειστό «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Μαζαράκη.

Το «παρών» έδωσαν όλες οι Ακαδημίες του Περιστερίου, οι Ακαδημίες της ομάδας μας όπως και του ΑΠΣ Ατρόμητος, με τα παιδιά να έχουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω του διαδραστικού σεμιναρίου. Παράλληλα, στο σεμινάριο συμμετείχαν και δύο ομάδες από το Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου, αλλά και προπονητές από τους όμορους Δήμους, αλλά και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Αθηνών, Τάσος Δημητρίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά τα σωματεία της πόλης μας, τους προπονητές και φυσικά τους γονείς, αλλά και τον Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων της Capelli Sport, Θεόφιλο Χριστοφορίδη για τη στήριξη του επίσημου χορηγού ένδυσης της ομάδας μας.