Ανδρέας Πισκοπάκης και Παναγιώτης Αμπελιώτης έδωσαν το «παρών» στο 29ο Διεθνές Συνέδριο Ισοκινητικής με θέμα «Ποδοσφαιρική Ιατρική - Η φωνή των ποδοσφαιριστών».

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη Λυών της Γαλλίας από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου το 29ο Διεθνές Συνέδριο Ισοκινητικής με θέμα την «Ποδοσφαιρική Ιατρική – Η φωνή των ποδοσφαιριστών» στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 200 ομιλητές ενώ εκπροσωπήθηκαν 85 χώρες.

Το «παρών» έδωσε και ο Ατρόμητος μέσω του γιατρού της ομάδας, Ανδρέα Πισκοπάκη και του επικεφαλής του τιμ των φυσικοθεραπευτών, Παναγιώτη Αμπελιώτη, που συμμετείχαν στην ελίτ της ορθοπεδικής και της αθλητικής τραυματολογίας.

Εκτός από τους Υπεύθυνους Υγείας των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων σε όλη την Ευρώπη, παρόντες στο Συνέδριο στη Λυών για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους από τη συναναστροφή με τους αθλητές και ήταν κορυφαίοι γιατροί που έχουν χειρουργήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία του φετινού Συνεδρίου ήταν ιδιαίτερη, καθώς ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια που δεν ήταν δυνατόν να προγραμματιστεί λόγω της πανδημίας της Covid-19.