Προπονητής της ομάδας μας για ακόμα μια σεζόν θα παραμείνει ο Κρις Κόλμαν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Κρις Κόλμαν, για ακόμα μία χρονιά και με αυτόν τον τρόπο θα καθοδηγήσει την ομάδα μας για τη νέα σεζόν.

Ο Ουαλός προπονητής ανέλαβε το «Αστέρι» τον Ιανουάριο του 2022 σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο κατάφερε μέσω της δουλειάς και της προσωπικότητάς του να το επαναφέρει σε τροχιά που ανταποκρίνεται πλήρως στην ιστορία της ομάδας, με αρχές και αξίες που εναρμονίζονται απόλυτα με τον Ατρόμητο.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Κρις Κόλμαν θα είναι ο άνθρωπος που από τον πάγκο θα καθοδηγήσει τον Ατρόμητο στη χρονιά που γιορτάζονται τα 100ά γενέθλια του συλλόγου, γεγονός που και για εκείνον αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έχει συμπληρώσει στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στο Περιστέρι 57 αναμετρήσεις και με την ανανέωση του συμβολαίου του βάζει πλώρη για να γίνει ένας από τους μακροβιότερους στην ιστορία της ομάδας μας.

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ατρόμητο, ο Κρις Κόλμαν μίλησε στο atromitosfc.gr, στέλνοντας το μήνυμα για τις προκλήσεις της επόμενης σεζόν.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ατρόμητο, σε μια χρονιά που συμπληρώνονται και τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου. Δείχνει πολλά για αυτή την ομάδα, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και είναι τιμή μου που θα είμαι προπονητής της σε μια τόσο ιδιαίτερη σεζόν.

Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, για όλες τις προσπάθειες που έκαναν αυτό το διάστημα για να συνεχίσουμε μαζί. Είμαι στην Ελλάδα και στο Περιστέρι πλέον 1,5 χρόνο.

Σε αυτό το διάστημα, νιώθω όλους εδώ σαν μια οικογένεια. Το επιτελείο, τους διοικούντες, όλους. Και φυσικά τους οπαδούς. Από την πρώτη στιγμή με έχουν αγαπήσει και τους έχω αγαπήσει και όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε τον Ατρόμητο σε μια πολύ δυνατή θέση και να βελτιωνόμαστε.

Η νέα σεζόν φέρνει νέες προκλήσεις. Καλούμαστε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα για την οποία πρέπει όλοι να κάνουμε θυσίες ώστε να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει. Στο τέλος της ημέρας όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για το καλό του Ατρόμητου.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Περιστέρι για να αρχίσουμε δουλειά και μαζί με τους φίλους της ομάδας να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στα 100 χρόνια της ομάδας μας.

Πάμε Ατρόμητε!»