Τα νικηφόρα αποτελέσματα στο 2020 συνέχισε η ομάδα μας επικρατώντας και του Παναιτωλικού με 0-1 για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες ο Ατρόμητος κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το διπλό και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα μας προσπάθησε να βρεθεί μπροστά από το πρώτο ημίχρονο με τον Μανούσο να χάνει δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 8’ και στο 10’ και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Γούτα με την κεφαλιά του να περνά λίγο άουτ έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορροπήσαν το ματς και εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι οδηγείται στην ισοπαλία, ο Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο έδωσε στην ομάδα μας τη σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά (61’ λ.τρ. Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86’ λ.τρ. Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78’ λ.τρ. Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

Ατρόμητος(Σάββας Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62’ Μπαένα), Ούμπιντες (78’ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46’ Νταβιώτης), Μανούσος.