Με προπόνηση στον γήπεδο της Ντινάμο Μπρέστ, Μπρέτσκι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον πρώτο αγώνα του δευτέρου προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 20.45.

Στην απογευματινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες με τον Νταμίρ Κάναντι να επιλέγει πρόγραμμα με τελειώματα και στημένες φάσεις.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης η ομάδα αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο όπου δείπνησε με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Της προπόνησης προηγήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Νταμίρ Κάναντι και του αρχηγού Χαβιέ Ούμπιδες.

Αναλυτικά η δήλωση του Νταμίρ Κάναντι:

«Είμαστε εδώ στο Μπρεστ για ένα παιχνίδι του Europa League, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο.

Έχουμε έρθει για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το Europa League. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά η ομάδα θέλει πάρα πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι.

Είναι μια πρόκληση για μας τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχουμε έρθει για τη νίκη. Έχουμε δει πολλά βίντεο. Η Μπρεστ είναι μια συμπαγής ομάδα, με νέο προπονητή, τα έχει αλλάξει όλα. Το σύστημα, τη φιλοσοφία. Πιέζει πολύ ψηλά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έρθει για τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίξουμε στο Europa League. Δουλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

032 01 07252018

Τα όσα είπε ο Χαβιέ Ούμπιδες:

«Ήρθε η ώρα να παίξουμε το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλοι περιμέναμε αυτή την ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό το αύριο. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Παλεύουμε έναν χρόνο για την ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία είναι αύριο».