Έχοντας τον Κουλούρη σε εξαιρετική μέρα, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με 1-2 του αξιόμαχου Παναιτωλικού για την 1η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Τα γκολ του Ατρομήτου πέτυχε ο Κουλούρης που έδειξε ότι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να γίνει σημαντικό μέλος της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι που συνέχισε όπως στην περσινή χρονιά καταφέρνοντας να αποσπάσει ένα σπουδαίο διπλό.

Το 0-1 έγινε στο 36’ όταν ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κουλούρης έπιασε κεφαλιά, που μετά από κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Η απάντηση από τον Παναιτωλικό για το 1-1 ήρθε στο 41’ με τον Μάζουρεκ να ευστοχεί σε πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Κομίνης έπειτα από ανατροπή του Ρισβάνη στον Μανά.

Το τελικό χτύπημα (1-2) έδωσε ο Κουλούρης στο 76’, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον 22χρονο επιθετικό να πιάνει ξανά την κεφαλιά νικώντας για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με τους παίκτες της ομάδας μας να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη με τους περίπου 150 φιλάθλους που έκαναν το ταξίδι μέχρι το Αγρίνιο στηρίζοντας τις προσπάθειες του Ατρομήτου σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς.

panetolikos atromitos kosmos

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67’ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (87’ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84’ Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66’ Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης (90+1 Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66’ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.