Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, κάτοχος κοινοτικού (Βουλγαρίας) διαβατηρίου, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αύριο θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού μας Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάνοντας την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας μας ο Σαλόζι Ουντότζι τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος μιας ομάδας που αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας στη Super League. Κάνω ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης, του προπονητή μου Νίκου Αναστόπουλου, με τον οποίο θα συνεργαστώ για πρώτη φορά, αλλά και των φιλάθλων. Νιώθω έτοιμος απ όλες τις πλευρές για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Ο Σαλόζι Ουντότζι γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1986 στο Λάγγος και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Την περίοδο 2007-08 μετεγράφηκε στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και παρέμεινε μέχρι το 2009. Στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2009-2010 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 κάνοντας 49 συμμετοχές (5 γκολ).

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Άστρα Πλοϊέστι και η Μπράσοφ., . Φέτος περίοδος (2012-13) μετεγγράφηκε στον Πλατανιά από τον οποίο έμεινε ελεύθερος με 17 συμμετοχές και 4 γκολ.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «5».