Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας αλλά ήττα στο τέλος από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 26η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Μόλις στο 2’ ο Ουάρντα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 14’ η ομάδα μας έχασε νέα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού Μάντσον και Ουάρντα συνεργάστηκαν άψογα από τα δεξιά, αλλά ο Σα έπιασε το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου στην κλειστή του γωνία.

Ο Ατρόμητος ανέβαζε συνεχώς το ρυθμό του αγώνα και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 30’. Ο Μπρούνο με τον Κουλούρη έπαιξαν το «1-2» και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Σα για το 0-1.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά έχασε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 37’ με το σουτ του Ενσικουλού να αποκρούει ο Σα και τον Κουλούρη στις καθυστερήσεις να μην προλαβαίνει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα στην έξοδό του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε καλύτερος και είχε την υπεροχή, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 49’, για το 1-1, με κεφαλιά του Γκιγέρμε στο πρώτο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 75’ ο Μπουχαλάκης με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μέγερι, γράφοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή την ήττα ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 43 βαθμούς και την 4η θέση της Superleague.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (92’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Ζιλ Ντίας), Γκερέρο (46’ Χασάν)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος), Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης), Κουλούρης