Με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας μας συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019/20 με σύνθημα «Πιο δυνατοί Μαζί».

Καθημερινά δεκάδες φίλοι του Ατρομήτου ανανεώνουν και βγάζουν τα νέα τους διαρκείας ενόψει της έναρξης της ευρωπαϊκής χρονιάς της ομάδας μας.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Θύρα 2) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συμπλήρωσης της online φόρμας εγγραφής μέσω του www.atromitosfc.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση εγγραφής τους ηλεκτρονικά και να δουν ακριβώς τη θέση τους μέσα στο γήπεδο από την εφαρμογή Βρείτε τη θέση σας κλικάροντας τη Θύρα που επιθυμούν!

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους την 1η περίοδο (3 Ιουνίου-6 Ιουλίου) θα συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα στείλει 3 τυχερούς στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου (δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια αγώνα).

Για την 1η περίοδο πώλησης θα ισχύσει για μια ακόμα χρονιά η προσφορά του ενός δώρο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας με την αγορά ενός κανονικού για όλες τις θύρες εκτός της 3.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα έχουν τις προσφορές των προηγούμενων χρόνων (παιδικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, στρατιωτικό, ανέργου και οικογενειακό) και θα έχουν ισχύ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες μέχρι και τα Playoff, τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Ελλάδας, του κυπέλλου Ελλάδας και τα φιλικά.

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10:00-14:00.

diarkeias 19 20