Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κλαούντιο Ραπατσιόλι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κλαούντιο Ραπατσιόλι, έπειτα έναν χρόνο παραμονής του στην ομάδα μας.

Ο Κλαούντιο Ραπατσιόλι αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το έργο του για τη φετινή χρονιά.

«Είμαι πολύ λυπημένος, αλλά η ζωή μερικές φορές απαιτεί επιλογές. Ευχαριστώ τον Ατρόμητο για τη μεγάλη εκτίμηση, που μου τη φανέρωσε με πολλούς τρόπους. Πέρασα υπέροχα σε μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα, στην οποία γνώρισα φανταστικά άτομα που ακόμα και σε μια δύσκολη σεζόν αποδείχθηκαν πραγματικοί άνθρωποι.

Ένα μεγάλο μπράβο στους τερματοφύλακες που είχα τη χαρά να προπονήσω, που ήταν σπουδαίοι επαγγελματίες, εξαιρετικοί στη θέση τους και πάνω από όλα πραγματικοί άνδρες. Από τον Ατρόμητο θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις.

Θα είμαι για πάντα οπαδός του Ατρόμητου και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε! Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους», είπε ο Κλαούντιο Ραπατσιόλι.

Κλαούντιο, σε ευχαριστούμε για όλα!