Με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη του Ναυπλίου το 5ο τουρνουά Δικτύου Σχολών «Τάκης Μιχαλέτος».

Η οργάνωση του τουρνουά ήταν για μια ακόμα χρονιά υποδειγματική ενώ εξαιρετική ήταν και η τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες ομάδες και παίκτες του τουρνουά.

Στην τελετή έλαβαν μέρος παρέστησαν η σύζυγος του Τάκη Μιχαλέτου, Βιργινία και ο αδερφός του Μπάμπης όπως επίσης και ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, η δημοτικής σύμβουλος Ναυπλίου, Μαρία Ράλλη, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος, Σίμος Συμεωνίδης, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης και ο προπονητής της Κ15 Πέτρος Κοντοβράκης.

DSC 0887

Για την άριστη συνεργασία δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους του Δήμου όπως επίσης και στους παράγοντες των σωματείων για την συμβολή τους στην πετυχημένη συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Την εξαιρετική οργάνωση του τουρνουά πιστώνεται για μια ακόμα χρονιά ο επικεφαλής του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου που με τη βοήθεια των συνεργατών του φρόντισε ώστε να διοργανωθεί μια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.

DSC 0912

Με την ολοκλήρωση της τελετής τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο τουρνουά έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με το όνομα της ομάδας μας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» να σχηματίζεται στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ναυπλίου.

Οι νικητές ανά κατηγορία

MVP Κ14 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ (AO ΜΥΚΟΝΟY)
MVP Κ14 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (AO ΤΣΙΛΙΒΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Κ14 ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣ (AO ΜΥΚΟΝΟY)

MVP K16 ΛΕΚΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ)
ΜVP K16 TEΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ (AO ΜΥΚΟΝΟY)
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Κ16 ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ (ΠΑΣ ΝΑΞΟY)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ Κ14
1Η ΘΕΣΗ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
2Η ΘΕΣΗ ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3Η ΘΕΣΗ ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
4Η ΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ‘ 98
5Η ΘΕΣΗ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6Η ΘΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ Κ16
1Η ΘΕΣΗ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ
2Η ΘΕΣΗ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
3Η ΘΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
4Η ΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ‘ 98

DSC 0872

DSC 1116

DSC 0904