Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα συνεχιστει από αύριο η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς με αφορμή την ολοκλήρωση του α σταδίου της προετοιμασίας που διεξήχθη στο Καρπενήσι έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr την ακόλουθη δήλωση:

«Τελειώσαμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας στο οποίο δουλέψαμε κυρίως σε αντοχή και δύναμη και παράλληλα είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε όσο πιο καλά μεταξύ μας.
Η δουλειά που κάναμε στο Καρπενήσι αποτελεί μια πολύ καλή παρακαταθήκη εν όψει του β σταδίου προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Μέσα από τις προπονήσεις αλλά με τα τρία φιλικά που θα δώσουμε, θα επιδιώξουμε να ετοιμαστούμε και να είμαστε όσο πιο καλά θέλουμε ως ομάδα για τις υποχρεώσεις μας στο Europa League και στο πρωτάθλημα».

Η ομάδα έκανε σήμερα το πρωί προπόνηση και αναχώρησε αμέσως για την Αθήνα, φθάνοντας το μεσημέρι.

Για αύριο έχει δοθεί ρεπό και την Πέμπτη η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Πράβετς, μέσω Σόφιας, όπου θα πραγματοποιήσει το β στάδιο προετοιμασίας.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι Παναγιώτης Μπάλλας και Αράγκο Τζαμάλ. Ο ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης ακολουθεί από χθες πρόγραμμα χαλάρωσης και αποθεραπείας. Ο Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και γυμνάζεται ατομικά.