Τις δύο τελευταίες προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους πριν την αναχώρηση για το Πήλιο έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.


Το πρωί, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και αερόβιας αντοχής, υψηλής έντασης. Το απόγευμα περιλάμβανε τακτική. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό.

Την Κυριακή στις 08.00 οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για πρωινό στο αθλητικό κέντρο και στις 09.00 θα αναχωρήσει η αποστολή για τα Χάνια του Πηλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου παρουσία του συνεργάτη του Έρικ Όριερ και του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Η συζήτηση αφορούσε τον τρόπο λειτουργείας των ομάδων- Under και η χάραξη μιας ενιαίας φιλοσοφίας.

Ο Νταμίρ Κάναντι δεσμεύτηκε ότι όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του θα παρακολουθεί από κοντά προπονήσεις της ομάδας Κ20 ενώ ζήτησε από τον Τόλη Αποστόλου να τον ενημερώνει για τους παίκτες που θα παίρνει μαζί του για προπονήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν ανάλογα με την αγωνιστική τους κατάσταση και την πρόοδο που επιδεικνύουν.