Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης πέντε από τις συνεργαζόμενες σχολές του δικτύου της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Περισσότερα από 300 παιδιά, γονείς και προπονητές φιλοξενήθηκαν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.

Οι όμορφες στιγμές και εμπειρίες για τα μικρά παιδιά ήταν αμέτρητες ενώ στις κορυφαίες στιγμές συγκαταλέγεται η αναφώνηση του συνθήματος «Ατρόμητε…τρελαίνομαι!» από τα μικρά παιδιά και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας, δείχνοντας ότι ο Ατρόμητος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Πριν τον αγώνα οι σχολές επισκέφθηκαν τη μπουτίκ που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 2 του γηπέδου ενώ 22 παιδιά συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγώνα.

Οι συνεργαζόμενες σχολές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ήταν ο Θρασύβουλος, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, η Δύναμη Ασπροπύργου, ο ΠΑΣ Οινοφύτων και ο Ευκλείδης Μεγάρων ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και η φιλική ακαδημία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.