Στις επιλογές των ομοσπονδιακών συγκροτημάτων της χώρας μας έχουν επιλεγεί πέντε παίκτες του Ατρομήτου για τους προσεχείς αγώνες των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Ξεχωρίζει η κλήση στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, του τερματοφύλακα της ομάδας μας Ανδρέα Γιάννιωτη που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή χρονιά στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ και επάξια κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τα φιλικά παιχνίδια με Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης).

Στην Εθνική Ομάδα Ελπίδων για τους αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3, 17:00) και την Τσεχία (27/3, 16:00) στο Ξάνθη Arena κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας, Χρήστος Θεοδωράκης και Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας δέχτηκε τη μεγαλύτερη επιβράβευση μετά το πρώτο του γκόλ με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα Ελπίδων.

Στην Εθνική Ομάδα Νέων για το Elite Round Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθή στην Ιταλία έχει κληθεί ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Βιταλιώτης.

Τέλος θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο τέρμα της Εθνικής Παίδων ο Χρήστος Μανδάς έπειτα από την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας για τα παιχνίδια της φάσης Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 που θα διεξαχθεί από τις 18-27/03 στην Πάτρα.