Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κέναν Πίριτς, Χρήστος Μανδάς, Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης από το τμήμα Κ-19 της ομάδας μας είναι οι παίκτες που κλήθηκαν για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαντ’ Σχιπ, για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προκριματιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στη Γεωργία (9/10) στο «Batumi Stadium» και τη Σουηδία (12/10) στο «Friends Arena».

Ο Κέναν Πίριτς κλήθηκε από την εθνική Βοσνίας για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στο Καζακστάν (9/10) στην Αστάνα και κόντρα στην Ουκρανία (12/10) στο Λβιβ.

O Χρήστος Μανδάς κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Σίμο, για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Λευκορωσία (8/10) και κόντρα στην Κύπρο (12/10).

Τέλος, οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων από τον Αναστάσιο Θέο για τις προπονήσεις της ομάδας από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου στον Άγιο Κοσμά.