Διαβάστε αναλυτικά τις φιλικές αναμετρήσεις του Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2022/23.

Φιλικές αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2022/23 θα δώσει το «Αστέρι» μας κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Κρις Κόλμαν να έχει την ευκαιρία να δει σε συνθήκες αγώνα τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει στις 20 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο και η συνέχεια θα δοθεί στην Ολλανδία.

Στις 24 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα από το Ισραήλ. Στις 26 Ιουλίου, αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι η ολλανδική Φένλο και τέσσερις μέρες αργότερα (30/7), θα ακολουθήσει το φιλικό με τη Φίτεσε. Το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα είναι την 1η Αυγούστου κόντρα στην Αλ-Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία, που θα πραγματοποιεί επίσης την προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Τα επόμενα φιλικά θα δοθούνε επί ελληνικού εδάφους, αλλά όχι στο Περιστέρι, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές εργασίες για την αναμόρφωση τόσο των εσωτερικών χώρων, όσο και του χλοοτάπητα.

Στις 7 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νεάπολη και τρεις μέρες αργότερα (10/8) θα ταξιδέψει στην Πάτρα για φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, με την αποστολή να διαμένει σε ξενοδοχείο της πόλης από το πρωί της ίδιας μέρας.

Το τελευταίο φιλικό θα δοθεί στις 13 Αυγούστου στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό που επέστρεψε στη Super League.

Τα φιλικά της ομάδας μας για το φετινό καλοκαίρι:

20 Ιουλίου: Βόλος (Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Ολλανδία:

24 Ιουλίου: Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα
26 Ιουλίου: Φένλο
30 Ιουλίου: Φίτεσε
1 Αυγούστου: Αλ Τααβόν

Επιστροφή στην Ελλάδα

7 Αυγούστου: Ιωνικός (Γήπεδο Νεάπολης)
10 Αυγούστου: Παναχαϊκή (Πάτρα)
13 Αυγούστου: Λεβαδειακός (Λιβαδειά)