Στην ισοπαλία έμεινε η ομάδας μας στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την εξ’ αναβολής 15η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έχοντας την υπεροχή και δημιουργώντας φάσεις για να προηγηθεί. Στο 8’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Στρέζος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για να μπει μπροστά στο σκορ με τους Κουλούρη και Ουάρντα να συνεργάζονται σε δυο περιπτώσεις με τον διεθνή Αιγύπτιο να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 19’ και 24’.

Τελικά η υπεροχή του Ατρόμητου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33’ όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Χατζησαίας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Κουλούρη και εκείνος με κοντινή προβολή από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα της αφού τέσσερα λεπτά αργότερα έπειτα από μια ολιγωρία στην άμυνα ο Κοροβέσης έκανε παράλληλη μπαλιά βρίσκοντας τον Νέιρα μέσα στην περιοχή που με πλασέ έκανε το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με τον Ατρόμητο να μην κάνει τόσο καλό δεύτερο ημίχρονο με την πιο καλή φάση να έρχεται στο 83’ από σουτ του Μπουσούλατζιτς έξω από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μέγιερι να κάνει σωτήρια επέμβαση σε πλασέ του Παπαστεριανού μέσα από την περιοχή.

ΟΦΗ (Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (78′ Παπαστεριανός), Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66′ Ντίνας), Γιακουμάκης (75′ Βουό)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Μάντσον (79′ Ούμπιδες), Κιβρακίδης (44′ Νάτσος), Κουλούρης, Μπρούνο (65′ Ενσικουλού), Καρασαλίδης, Ουάρντα