Παρουσία του ασημένιου Πρωταθλητή Ευρώπης Παναγιώτη Μπάλλα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ-20 του Ατρόμητου.

Χθες βράδυ, ο νεαρός άσος του Ατρόμητου μας έκανε υπερήφανους μαζί με τα άλλα παιδιά της Εθνικής Νέων παίζοντας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Σήμερα το απόγευμα όμως βρέθηκε κοντά στην ομάδα από την οποία πήρε τις βάσεις, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Ο Παναγιώτης Μπάλλας που δέχθηκε συγχαρητήρια από όλους , παρακολούθησε μάλιστα και την ομιλία του προπονητή της Κ20 Μάρκου Δήμου προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου στους οποίους ευχήθηκε επιτυχία και σκληρή δουλειά. Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Σκάουτ Τόλης Αποστόλου.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο έλαβαν μέρος οι τρεις νέοι ποδοσφαιριστές της Κ20 που είναι οι: 1) Βασίλης Κρητικός, αμυντικός, γεννηθείς το 1995 από ΑΟ Χαϊδαρίου 2) Μάριος Καραγιάννης, επιθετικός, γεννηθείς το 1994, από Θρίαμβο Χαϊδαρίου και 3) Μιχάλης Δήμου, επιθετικός, γεννηθείς το 1994 από Αγίους Αναργύρους.

Από αύριο θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου υπό την επίβλεψη του Μάρκου Δήμου και του βοηθού του Σωτήρη Θεοδώρου.