Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή του Γιαννούλη.

Λίγους μήνες έπειτα από την τελευταία φορά που φόρεσε το αστέρι στο στήθος, ο Κώστας Γιαννούλης γυρίζει στο Περιστέρι. Αυτή τη φορά μάλιστα όχι με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία αλλά ως ελεύθερος.

Σήμερα το πρωί έλυσε την συνεργασία του με την Κολωνία και αμέσως μετά υπέγραψε το συμβόλαιο που του απέστειλε η ΠΑΕ Ατρόμητος, με διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2015!.

Ο δίαυλος επικοινωνίας του Κώστα Γιαννούλη με την ομάδα είχε ανοίξει τις τελευταίες μέρες από τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί απόλυτα για τις διαπραγματεύσεις από τον προπονητή της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Κώστας Γιαννούλης έδειξε τα διαπιστευτήρια του στη περσινή περίοδο λαμβάνοντας συμμετοχή σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα μέσω των εμφανίσεων του με τον Ατρόμητο έφθασε μέχρι την Εθνική Ομάδα Ανδρών και αγωνίστηκε 90 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι με την Ρουμανία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την επιστροφή του στον Ατρόμητο, δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Ατρόμητου. Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό στον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο με τους οποίους είχα εξαιρετική συνεργασία γι αυτό και από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα της επιστροφής μου δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό. Άμα εκείνοι ήθελαν μια φορά να γυρίσω, εγώ ήθελα εκατό. Είμαι έτοιμος και επιστρέφω με μεγάλη διάθεση.

Πέρσι είχαμε ένα φοβερό κλίμα στην ομάδα, ένιωσα ότι είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι το ίδιο κλίμα θα υπάρχει και φέτος. Μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω περισσότερα πράγματα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να παίξω στο Europa League και είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον οποίο όλοι μας ξέρουμε ποιος είναι και κοντά του θα έχω τη δυνατότητα να μάθω πολλά πράγματα».

Ο Κώστας Γιαννούλης θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από τη Γερμανία και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 3.