Ενώνει το ταλέντο με την προοπτική!. Συνδυάζει το ήθος και την ποιότητα με το κίνητρο!. Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη που αποτελεί το 14ο νέο μέλος μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

  Ο Γιαννιώτης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου δηλώνοντας αμέσως μετά τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο, θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή κ. Κάναντι για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθα σε μια ομάδα η οποία προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να δουλέψει απερίσπαστος και να αφοσιωθεί στη δουλειά του.
Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την υλοποίηση των στόχων της ομάδας που είναι η ευρωπαϊκή έξοδος και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου. Σίγουρα μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον Ατρόμητο θα είναι ιδανικό να κληθώ ξανά στην Εθνική Ομάδα  Η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι μαζί με τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1992 στις Σέρρες αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη κάνοντας τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκίνησε από τον Εθνικό Γαζώρου και το 2012 σε ηλικία 19 ετών τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον οποίο έμεινε φέτος ελεύθερος με ενδιάμεσους σταθμούς στην καριέρα του τον Φωστήρα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο. Τον περασμένο Ιούνιο ήταν μέσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «17». Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι.