Είναι στους «εκλεκτούς» του Σάντος για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία.

Ο Ελίνι Δημούτσος κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος. Ο άσος της ομάδας μας που μετείχε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον περασμένο μήνα, είναι πάλι μέσα στους «εκλεκτούς» του Ομοσπονδιακού Τεχνικού για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε σήμερα ενημερωτικό email προς την Π.Ο. Φινλανδίας για τον τραυματισμό του Νιάζι Κούτσι που έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα της χώρας του για τον επίσημο αγώνα της 12ης Οκτωβρίου με τη Γεωργία και περιμένει απάντηση.

Στο email αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει υποστεί σύσπαση στο δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια γιατί αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πρέπει να μείνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Στην Εθνική Νέων ενσωματώθηκε εξάλλου από σήμερα ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, που θα διεξαχθεί στη Β. Ιρλανδία.