O ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαγγέλης Νάστος παραχώρησε συνέντευξη στο atromitosfc.gr στο περιθώριο της προετοιμασίας που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

O ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαγγέλης Νάστος παραχώρησε συνέντευξη στο atromitosfc.gr στο περιθώριο της προετοιμασίας που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για τέταρτη συνεχή χρονιά βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του Ατρόμητου: «Όντως είμαι πολύ χαρούμενος και περνάω πολύ καλά στην ομάδα. Μακάρι να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που καλύπτει κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή γιατί συνδυάζει την οργάνωση με τα κίνητρα που προσφέρει για την επίτευξη των στόχων της κάθε χρονιάς».

Τέταρτη χρονιά λοιπόν στον Ατρόμητο αλλά και τέταρτη χρονιά στο Καρπενήσι,με τον έμπειρο άσο να τονίζει ότι: «Το μέρος είναι πολύ ωραίο, το γήπεδο που έχουμε στη διάθεσή μας είναι εξαιρετικό άρα το Καρπενήσι ενδείκνυται απόλυτα για το α στάδιο της προετοιμασίας».

Η διαφορά βέβαια με τα τρία προηγούμενα χρόνια είναι ότι φέτος υπάρχει νέος προπονητής: «Πάντα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αλλάζει η ψυχολογία σε όλη την ομάδα ανεξάρτητα με το τι έχει πετύχει ο προηγούμενος. Εμείς είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Για τον κύριο Μπάγεβιτς δεν χρειάζεται πω κάτι παραπάνω απ όσα ξέρει όλη η Ελλάδα. Απλά να επισημάνω ότι δουλεύουμε πολύ καλά, με διάθεση, με πειθαρχία και ακούμε τις οδηγίες του για να αφομοιώσουμε όσα μας ζητάει» επισημαίνει.

Αναφερόμενος στους στόχους του Ατρόμητου στη νέα χρονιά, ο Βαγγέλης Νάστος είπε τα εξής: «Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τη χαρακτηρίζει το οικογενειακό κλίμα. Στόχος μας κάθε χρονιά είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη. Επειδή είμαι της γνώμης ότι πρέπει να κοιτάμε το πιο κοντινό μας παιχνίδι που εν προκειμένω είναι το πρώτο ματς του Γιουρόπα Λίγκ και όχι το πρωτάθλημα, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο για τον Ατρόμητο».

Και ο Βαγγέλης Νάστος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Ο κόσμος του Ατρόμητου μας στηρίζει και στις χαρές και στις λύπες. Πέρσι είχαμε περισσότερες χαρές παρά λύπες, το ίδιο εύχομαι να γίνει και του χρόνου. Να έχει υπομονή, να μας στηρίζει κι εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τον ανταμείψουμε».