Με έμπρακτες δράσεις η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι επιζητά την παρουσία παιδιών και νέων ανθρώπων στους αγώνες που διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Τόσο με διανομή δωρεάν πρόσβασης στο γήπεδο των μαθητών από τα σχολεία της πόλης μας όσο και με άλλες ενέργειες, ο Ατρόμητος αποτελεί ένα σύλλογο που πρεσβεύει όλα τα αθλητικά ιδεώδη του σύγχρονου ποδοσφαίρου που λέει όχι στη Βία.

Μια ακόμα τέτοια ενέργεια είναι η θέσπιση του δωρεάν μαθητικού εισιτήριου διαρκείας για τα παιδιά του Περιστερίου.

Όσοι μαθητές το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους διαρκείας και να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας από κοντά.

Αυτό που χρειάζεται είναι 5 σημαντικά βήματα για να το αποκτήσεις:
1. Να έχεις μαζί βεβαίωση από το σχολείο σου, ότι έχεις ξεκινήσει τη σχολική χρονιά
2. Να έρθεις μαζί με κάποιον γονιό σου (πατέρα ή μητέρα ή κηδεμόνα) στη διαχείριση εισιτηρίων στο γήπεδο (κάτω από τη θύρα 2)
3. Να συμπληρώσεις την αίτηση για την απόκτηση του δωρεάν διαρκείας στη Θύρα 5
4. Να διαλέξεις τη θέση σου στη Θύρα 5
5. Να έχεις μαζί τον αριθμό ΑΜΚΑ σου

Κάνοντας τις παραπάνω ενέργειες θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δωρεάν διαρκείας της αγαπημένη μας ομάδας και να πανηγυρίσεις από κοντά με τις επιτυχίες της!

Γενικές πληροφορίες

*Με το διαρκείας που θα βγάλεις, θα μπορείς να παρακολουθήσεις την Ατρομητάρα σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο μας, από την ημέρα που θα ξεκινήσει η διάθεσή τους.

*Το διαρκείας είναι προσωπικό και δεν μπορείς να το δώσεις σε άλλον, ούτε στον γονιό σου, εσένα περιμένουμε στο γήπεδο για να βοηθήσεις την ομάδα μας. Ο γονέας μπορεί να μπει στο γήπεδο μόνο αν πάρει διαρκείας ή εισιτήριο.

*Το διαρκείας μπορεί να εκδοθεί μόνο τις ημέρες που έχουν οριστεί και όχι την ημέρα αγώνα.

*Οι Ατρόμητοι γονείς μπορούν να αποκτήσουν διαρκείας στη Θύρα 5, που θα πηγαίνουν και τα παιδιά στην τιμή των 50€.

*Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΠΑΕ Ατρόμητος, 210 57.74.003.