Ο Ατρόμητος άνοιξε τις πόρτες του για δύο μικρούς φίλους της ομάδας.

Μπορεί να μην μένουν στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος κυλά στο αίμα τους λαμβάνοντας το… μικρόβιο από τον μπαμπά! Ο λόγος για τον μικρό Γιάννη και την ακόμα μικρότερη αδερφή του, Δανάη, που ένα από τα όνειρα που είχαν, ήταν να δουν από κοντά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Σε μια τέτοια επιθυμία, ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να γυρίσει την πλάτη! Με αφορμή και τα 10α γενέθλια της Δανάης, η ομάδα μας άνοιξε τις πόρτες του «σπιτιού» της και έκανε πραγματικότητα την επιθυμία των δύο μικρών φίλων του «Αστεριού» να γνωρίσουν τα πρόσωπα που βλέπουν από τις εξέδρες του γηπέδου μας.

Ο Γιάννης και η Δανάη μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες και φυσικά γνωρίστηκαν και με τον Κρις Κόλμαν, που τους υποδέχθηκε επίσης στο προπονητικό κέντρο.

Ακολούθως, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου, έβγαλαν φωτογραφίες στους χώρους του προπονητικού κέντρου και φυσικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία που τους χάρισε ο Ατρόμητος.

Πλέον, το ραντεβού με τον Γιάννη και τη Δανάη ανανεώθηκε για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδό μας για την εντός έδρας πρεμιέρα μας κόντρα στον Βόλο.

Ο Γιάννης με τη Δανάη θα είναι εκεί!