Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενίσχυσε την κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ, «Ευχοστολίδια» με την παρουσία των ανθρώπων της ομάδας μας στην έναρξη της δράσης στο περίπτερο του Οργανισμού σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης, ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο βοηθός προπονητή Έρικ Οριέ και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιντες, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Θωμάς Βασιλείου, Γιώργος Ζησόπουλος, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Σπύρος Ρισβάνης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαίας εκπλήρωσαν τις ευχές μικρών παιδιών παραδίδοντας συλλεκτικά δώρα στα χρώματα του Ατρομήτου και όχι μόνο.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ χαρίζει χριστουγεννιάτικα παιδικά χαμόγελα υλοποιώντας έργα υποδομής στους φορείς «Παιδικά Χωριά SOS», «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας» και σας προσκαλεί στις εκθέσεις ζωγραφικής «Ευχοστολίδια» για να δώσετε ζωή σε παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές.

Οι Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής του ΟΠΑΠ βρίσκονται σε τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από τις 8 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, για να επιλέξετε την απλή αλλά σημαντική παιδική ευχή που θα πραγματοποιήσετε ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα των μικρών μας φίλων μαγικά.

Στόχος της δράσης «Ευχοστολίδια» είναι να μας κάνει όλους μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας, μέσα από την εκπλήρωση απλών παιδικών ευχών και αρωγός αυτής της δράσης δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο Ατρόμητος που υποστηρίζει έμπρακτα όλες τις αξιοσημείωτες κοινωνικές πρωτοβουλίες.