...

Τη φωνή του με την «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες που πραγματοποιεί εξαιρετικό έργο ένωσε ο Ατρόμητος στη διήμερη εκδήλωση χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης αφιερωμένη στα ξεχωριστά παιδιά που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η ομάδα μας επεκτείνοντας το κοινωνικό της έργο αποδεικνύοντας ότι η δράση της δεν περιορίζεται στα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών ενός γηπέδου, στέκεται με ευαισθησία και αγάπη σε αυτά τα παιδιά που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους εμάς.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης που είχε κεντρικό μήνυμα «Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα», θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των τεσσάρων προγραμμάτων της Αμυμώνης: «ΙΡΙΔΑ», «ΠΟΛΙΧΝΗ», «ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και «ΣΤΕΓΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έστησε το δικό της περίπτερο προσφέροντας ενημερωτικά φυλλάδια αλλά και εισιτήρια σε γονείς και παιδιά για να παρακολουθήσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολη. Το περίπτερο του Ατρόμητου επισκέφθηκαν φυσικά τα παιδιά της «Αμυμώνης» αλλά και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου που ομόρφυνε με την παρουσία της την τελετή έναρξης (ΦΩΤΟ/ Πολυάνα Γεωργακοπούλου) κι ενημερώθηκαν για τις ποικίλες κοινωνικές δράσεις του συλλόγου μας.