Στην εποχή του πιο πετυχημένου και πολυνίκη προπονητή στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πέρασε από σήμερα ο Ατρόμητος.

Στην εποχή του πιο πετυχημένου και πολυνίκη προπονητή στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πέρασε από σήμερα ο Ατρόμητος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το απόγευμα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2012-12 υπό την επίβλεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των συνεργατών του Λύσανδρου Γεωργαμλή (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής), Σλόμπονταν Σούιτσα (προπονητής τερματοφυλάκων), με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν, ο Μπάλλας που μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο Τζαμάλ ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του Γκάνα για να ρυθμίσει τη βίζα του.

Αύριο (Παρασκευή) οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης θα ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις του δεύτερου γκρουπ ποδοσφαιριστών καθώς το α γκρουπ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί.
Το Σάββατο θα γίνει διπλή προπόνηση.

Η πανηγυρική πρώτη επίσημη προπόνηση της πρώτης χρονιάς παρουσία των φιλάθλων μας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 19.00 στο γήπεδο Περιστερίου. Θα προηγηθεί η τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) από την σημερινή προπόνηση στο Αction Ιmages, όνομα χρήστη «free», κωδικός «images».