Το βραβείο Goal της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρέλαβε σήμερα ο Αμπιόλα Ντάουντα από τα χέρια του παλαίμαχου επιθετικού της ομάδας μας Γιώργου Δασκαλάκη.

«Είναι ωραίο να έχω στα χέρια μου αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν γι΄αυτό το βραβείο. Δεν περίμενα ότι θα έδειχνε τόσο ωραίο το γκολ που σημείωσα, αλλά είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκε ως το ωραιότερο της 2ης αγωνιστικής. Νιώθω μεγάλη ικανοποιήση» δήλωσε ο Ντάουντα και συνέχισε: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα δε σκεφτόμουν κάτι. Υποδέχθηκα την μπάλα, την κοντρόλαρα και έκανα το σουτ για να τη στείλω στα δίχτυα. Με ενδιέφερε μόνο να σουτάρω. Την έστειλα στα δίχτυα. Ήταν εκπληκτικό να βλέπω στη συνέχεια σε ριπλέι και αργή κίνηση την πορεία της μπάλας. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Θεωρώ πως είναι μέσα στο top-5 των γκολ στην καριέρα μου. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τόσο πολύ γι’ αυτό. Με ενδιαφέρει να κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου σε κάθε αγώνα. Η χρονιά είναι μεγάλη για εμάς. Θα δούμε στη συνέχεια πόσα γκολ μπορώ να πετύχω. Δουλεύω σκληρά σε κάθε αγώνα και θα δούμε τι θα καταφέρω».

«Τέτοια γκολ δίνουν οντότητα σε μια ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ντάουντα, γιατί ήταν πραγματικά εξαιρετικό, και κάνουν πολύ όμορφο το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι να πετύχει πολλά γκολ στο πρωτάθλημα και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε με την σειρά του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

AND25738