Δέκατη προσθήκη για την ομάδα μας το φετινό καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον παίκτη ουσιαστικά να παραμένει στην ομάδα μας μετά την παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23.

Με το Αστέρι στο στήθος, ο 22χρονος (20/5/01) πρόλαβε να αγωνιστεί 12 φορές και σημείωσε τρία γκολ

Ο Αγκιμπού Καμαρά που ζήτησε και θα διατηρήσει τη φανέλα με τον αριθμό «22», μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ατρόμητο και πλέον θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου από την αρχή της χρονιάς. Νιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση εδώ στο Περιστέρι και πλέον θα βάλω τα δυνατά μου για να πραγματοποιήσουμε μια χρονιά ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.

Θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση και τον κ. Αγγελόπουλο για τις προσπάθειές τους όλο αυτό το διάστημα και φυσικά τον προπονητή, τον κ. Κόλμαν, που με εμπιστεύεται και ήθελε να παραμείνω στην ομάδα. Γενικότερα, όλοι στον Ατρόμητο έδειξαν πόσο με ήθελαν.

Αυτή η επιθυμία ήταν αμοιβαία, καθώς κι εγώ είχα ως προτεραιότητα να γυρίσω στον Ατρόμητο, εφόσον δεν συνέχιζα στην ομάδα μου, αφού εδώ έχω βρει μια οικογένεια και ένα περιβάλλον που με βοηθάει να αποδώσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Τώρα ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες και να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν».