Αποκτήστε ένα πακέτο 12μηνης προπληρωμένης συνδρομής για να απολαμβάνετε τον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τη NOVA προσφέρει έκπτωση για τους συνδρομητές φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Δείτε τον Ατρόμητο με έκπτωση 50% μαζί και άλλα αθλητικά γεγονότα αποκτώντας ένα πακέτο 12μηνης προπληρωμένης συνδρομής στη Nova.

Κάντε την παραγγελία σας online και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Sports Pack, Όλα τα Κανάλια Novasports (που προυποθέτει ενεργή Nova 3Play υπηρεσία) και Nova Επίγεια Sports στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.atromitos-store.gr/

Nova Sports All 3play ( Όλα τα κανάλια Novasports ): Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Ατρόμητου στην SuperLeague ΟΠΑΠ.Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις αλλά και το καλύτερο τηλεοπτικό θέαμα με ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ.

Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 149 Ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 300 Ευρώ που στοιχίζει κανονικά. Απαραίτητη προϋπόθεση γιοα την απόκτηση των καναλιών Novasports σε αυτή την τιμή είναι να είστε συνδρομητής Nova 3Play.

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Ατρόμητου στην SuperLeague ΟΠΑΠ. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις αλλά και το καλύτερο τηλεοπτικό θέαμα με ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 Ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 626,4 Ευρώ που στοιχίζει κανονικά.

Nova Επίγεια sports: Δείτε φέτος μεγάλα ματς του Ατρόμητου στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 Ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 298,8 Ευρώ που στοιχίζει κανονικά.