Οι Νίκος Λαζαρίδης και Εντουάρντο Μπρίτο αποχωρούν από την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο, που κατείχαν τους ρόλους του Team Manager και Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που η ιστορία τους έχει κατατάξει ως δύο από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του Ατρόμητου, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους από διάφορα πόστα.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο, αφού ολοκλήρωσε τη σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα στην οποία κατέγραψε 287 επαγγελματικές συμμετοχές με το Αστέρι, ήταν μέλος της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Νίκος Λαζαρίδης ήρθε στο Περιστέρι αρχικά ως ποδοσφαιριστής το 2012 και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του με το Αστέρι στο στήθος το 2017 έχοντας συνολικά 171 συμμετοχές, ανέλαβε από την επόμενη μέρα το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι οι δυο τους θα λογίζονται για πάντα ως μέλη της οικογένειας του Ατρόμητου, η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτούς και η ομάδα τους εύχεται ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Νίκο και Έντου, Έντου και Νίκο σας ευχαριστούμε για όλα και εις το επανιδείν!