Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας στο Περιστέρι, καθώς επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας και διεύρυνση του αήττητου σερί επί θητείας Σάσα Ίλιτς, καθώς στο άδειο Περιστέρι λόγω της σχετικής απαγόρευσης από την κυβέρνηση, επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μάλιστα στο 6’ ο Βέργος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σένκεφελντ έπειτα από παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας, ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος τιμώρησε τον επιθετικό της ομάδας μας με επιθετικό φάουλ.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 31’, με τον Κούντε να βρίσκει με υπέροχη σέντρα τον Βαλένσια, αλλά ο Μπρινιόλι είχε εξαιρετική αντίδραση και απέκρουσε τη κεφαλιά του Χιλιανού επιθετικού.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 34’ με τον Τσιντώτα να αποκρούει εξαιρετικά την προσπάθεια του Παλάσιος σε τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κούντε με το κεφάλι απέκρουσε το σουτ του Βιλένα έξω από την περιοχή.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη (ο Τσιντώτας ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της δώσει τροχιά εκτός εστίας), σε παράβαση που κέρδισε ο Παλάσιος από ανατροπή του Κεσχρίντα.

Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήταν άμεση, καθώς στο 45’+2’ και από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Έντερ κινήθηκε πολύ έξυπνα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και εκμεταλλευόμενος και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπρινιόλι, έκανε το 1-1 με προβολή.

Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 50’, με τον Κούντε να εκτελεί το φάουλ, ο Έντερ έκανε το σουτ το οποίο βρήκε στην κοιλιά του Σένκεφελντ, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Ασεβέδο με εκπληκτική σέντρα σημάδεψε τον Βέργο και με κεφαλιά ο τελευταίος έκανε το 2-1.

Στο 64’ η ομάδα μας έκανε και το 3-1, όταν Ασεβέδο και Κούντε έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Ρομπάιγ άνοιξε την αντεπίθεση και συνεργάστηκε με τον Έντερ, ο Ισπανός ξαναβρήκε τον Γάλλο, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Μπρινιόλι για το τρίτο γκολ.

Στο 89’ ο Μαντσίνι με πολύ ωραία ενέργεια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τελικά ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-2, με το νέο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90’+3’.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (90’+4′ Ιμερέκοφ), Καμαρά (87′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (87′ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια