Σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Ιωνικού πανηγύρισε η ομάδα μας στο Περιστέρι επί του Ιωνικού με 2-0.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Ατρόμητο, καθώς αφήνοντας πίσω το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Κρις Κόλμαν και οι παίκτες του αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας 2-0 του Ιωνικού, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη εξάδα.

Κρίσιμο χρονικό σημείο του παιχνιδιού αποτέλεσαν μόλις τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν ο Έρλινγκμαρκ από την πίεσή του υποχρέωσε σε λάθος τον Άοσμαν και πριν ο Κιάρτανσον πλασάρει τον Χουτεσιώτη, ο Τσίμπσαχ τον ανέτρεψε εντός περιοχής, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Ισλανδός επιθετικός και δεν έκανε λάθος, νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ροτάριου (17’), Κιάρτανσον (21’, 32’) και τους Φριντζόνσον, Ρομπάιγ (45’+2’), αλλά ο Χουτεσιώτης ήταν σε σπουδαίο βράδυ.

Το μοτίβο δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Χατζηισαΐα να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες (53’, 55’) στέλνοντας την μπάλα άουτ με το κεφάλι, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε. Στο 59΄ο Ρομπάιγ με εκπληκτική πάσα βρήκε τον Ντε Μποκ και ο τελευταίος με ακόμα μία ασίστ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροτάριου, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον (79’ Οικονομίδης), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας)