Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στη φετινή Stoiximan Super League, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκόρ 3-2.

Την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η ομάδα μας στο Περιστέρι, επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Στην πρεμιέρα του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο, το «Αστέρι» πανηγύρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους Αγρινιώτες, όταν στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Ντουάρτε βρέθηκε μπροστά στην εστία, αλλά ο Ασεβέδο κατάφερε να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Η απάντηση στις ευκαιρίες ήρθε στο 4’ με το σουτ του Καμαρά από το ύφος της μεγάλης περιοχής να περνά δίπλα από την εστία του Καπίνο.

Το σκορ άνοιξε στο 21’, με τον Ντουάρτε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά έπειτα από την ατομική ενέργεια του Χατζηθεοδωρίδη από τα αριστερά. Ο Έντερ στο 32’ εκτέλεσε το φάουλ, ωστόσο, η μπάλα πέρασε και πάλι δίπλα από την εστία, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς μέχρι εκείνη τη στιγμή, την έχασε ο Γιουμπιτάνα. Συγκεκριμένα, στο 43’ από κάθετη του Καμαρά, ο εξτρέμ της ομάδας μας βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο, αλλά η μπάλα από το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς πίεσαν ακόμα περισσότερο ώστε αρχικά να φτάσουν στην ισοφάριση και αυτό το πέτυχαν στο 49’. Αρχικά, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας άλλαξαν 18 πάσες, η μπάλα έφτασε στον Ρομπάιγ που με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ακόμα πιο όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Καπίνο με το αριστερό.

Η πίεση εντάθηκε ακόμα περισσότερο και αφού χάθηκαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κούντε στο 58’ και την κεφαλιά του Ρομπάιγ από σέντρα του Ντε Μποκ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 72’, το γκολ της ανατροπής ήρθε στο 73’. Ο Βέργος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από τη σύγχυση κερδισμένος βγήκε ο Ρομπάιγ, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Μάλιστα, στο 75’ ο Ρομπάιγ πλησίασε στο χατ-τρικ, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε το τελείωμα του Γάλλου.

Το θρίλερ δεν είχε τελειώσει και σε αυτό φρόντισε ακόμα μία διαιτητική αβλεψία, καθώς στο 82’ ο Λιάβας κατέβασε την μπάλα με το αριστερό του χέρι και στη συνέχεια πλάσαρε για να κάνει το 2-2. Κόντρα σε όλους και σε όλα, όμως, για ακόμα μία αγωνιστική, οι παίκτες μας είχαν τα ψυχικά αποθέματα να δώσουν απαντήσεις.

Στο 91’ ο Καμαρά έβγαλε τη σέντρα, ο Έρλινγκμαρκ πήρε την κεφαλιά και ο Βέργος με ένα εξαιρετικό τελείωμα από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-2. Βέβαια, ακόμα και σε αυτή την ξεκάθαρη φάση, χρειάστηκαν πάνω από επτά λεπτά για να κατακυρωθεί το γκολ μέσω χρήσης VAR, αφού αρχικά λανθασμένείχε δοθεί οφσάιντ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντρα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Έντερ (90+12′ Τσακμάκης), Κούντε (63′ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (46′ Βαλένσια), Καμαρά, Ρομπάιγ (83′ Φριντζόνσον), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος).