Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Κρις Κόλμαν πήρε σπουδαία τρίποντο στο Περιστέρι κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 2-1 καταγράφοντας μάλιστα την τρίτη του νίκη κι αυτή με ανατροπή του σκορ. Πρωταγωνιστής ο Βίνταρ Κιάρτανσον που πέτυχε και τα δύο γκολ.

Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας που είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων ήρθε στο 11’, όταν ο Ρομπάιγ έκανε το σουτ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σούλη και στο 14’ η εκτέλεση φάουλ του Γκονθάλεθ κατέληξε άουτ. Στο 24’ ο Ρομπάιγ και πάλι γύρισε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος εκεί για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 42’ ήταν η σειρά του Γιαννιώτη να πιστοποιήσει την ποιότητά του και την ασφάλεια που βγάζει κάτω από την εστία της ομάδας μας, αφού σε μια ανύποπτη φάση κατάφερε να πει «όχι» στο τετ-α-τετ με τον Ροσέρο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Σούλης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Ρομπάιγ και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο 63’ με την κεφαλιά του Παντελάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σόρια.

Η εξέλιξη αυτή αφύπνισε τον Ατρόμητο, καθώς ο Κλωναρίδης υποχρέωσε τον Σούλη σε μεγάλη επέμβαση στο 65’. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Κρις Κόλμαν πέρασε στο ματς τον Μουνίθ και τον Έρλινγκμαρκ, ενώ στο 74’ έπαιξε τα… ρέστα του με την είσοδο του Τζαβίδα στο πλευρό του Κιάρτανσον. Η αλλαγή είχε άμεση επιρροπή.

Ο Μουνίθ έκανε τη σέντρα, ο Τζαβίδας μπήκε δυναμικά στη φάση δίνοντας στην μπάλα την κατάλληλη τροχιά και ο Κιάρτανσον με κεφαλιά έγραψε το 1-1 για την ομάδα μας. Η ανατροπή που φαινόταν ότι έρχεται, διαμορφώθηκε πράγματι στο 86’.

Ο Μουνίθ με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Κεσχρίντα κι αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Κιάρτανσον που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αν ο Παντελάκης δεν έδιωχνε την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του στις καθυστερήσεις.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την προσεχή Κυριακή (16/10) στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (61′ Μουνίθ), Κουέν (60′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.