Με τη νίκη επί της Παναχαϊκής (1-2) ολοκληρώθηκε το φιλικό της ομάδας μας στην Αγυιά.

Θετικό πρόσημο για την ομάδα μας σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, καθώς επικράτησε (1-2) της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε ένα ματς που ο Κρις Κόλμαν είχε την ευκαιρία να δει σε δράση τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα σε Φίτεσε και Ιωνικό, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Βίνταρ Κιάρτανσον.

Το σκορ άνοιξε στο 35’, όταν ο Στεργίδης γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του, εκεί έγινε το λάθος και αυτή φάνηκε να περνά τη γραμμή, αλλά ο Κιάρτανσον στην επιστροφή σιγούρεψε το τέρμα για την ομάδα μας.

Μάλιστα, στο 39’ ο Ισλανδός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα από ασίστ του Τζοβάρα, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, καθώς ο επιθετικός της ομάδας μας καλυπτόταν ξεκάθαρα από την άμυνα των Πατρινών.

Στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης στο 63’, με τον Λιποράσε να νικά τον Μάριτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση. Στο 68’ από αντεπίθεση που ξεδιπλώθηκε από τον Τζοβάρα και σέντρα του μέσου της ομάδας μας, ο Κωτσόπουλος με σουτ με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ομάδα μας είναι το προσεχές Σάββατο στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό, ματς που αποτελεί και το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Μάριτς, Πομόνης, Χατζηισαΐας (70’ Σταματούλας), Στρούγγης, Ντε Μποκ (46’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ, Μουντές (60’ Οικονομίδης), Μουνίθ (65’ Δαλαμήτρας), Ροτάριου (65’ Τζαβίδας), Τζοβάρας, Κιάρτανσον (46’ Κωτσόπουλος)

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από την Αγυιά στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του atromitosfc.gr.