Με πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα, η ομάδα μας επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο για το τρίτο φιλικό του καλοκαιριού.

Με την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής μας, Κρις Κόλμαν, να περιλαμβάνει επτά παίκτες από την Ακαδημία μας και εννιά από τους έντεκα να είναι Έλληνες, η ομάδα μας επικράτησε 1–0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο τρίτο φιλικό του τρέχοντος καλοκαιριού.

Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Καραμάνης στο 40’ έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Τριμμάτη, σε μια φάση που είχε ξεδιπλώσει με πάσα ακριβείας ο Έρλινγκμαρκ.

Εκτός από το γκολ, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν είχαν κι άλλες καλές στιγμές.

Συγκεκριμένα, στο 14’ ο Γιουμπιτάνα αφού ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, με κάθετη πάσα βρήκε τον Τριμμάτη, αλλά η μπάλα από το τελείωμα του τελευταίου πέρασε δίπλα, άουτ, από την εστία των γηπεδούχων.

Ο ίδιος παίκτης στο 35’ είχε ακόμα μία καλή στιγμή, όταν από το δυνατό σουτ που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι, ενώ στο 49’ πάλι ο Τριμμάτης βρέθηκε σε θέση βολής, με την μπάλα να περνά άουτ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Πομόνης (22′ λ.τ. Κεσχρίντα), Τσακμάκης (70′ Ασεβέδο), Σταματούλας (59′ Ντε Μποκ), Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (75′ Καραμάνης), Καραμάνης (59′ Γκονθάλεθ), Μουντές, Τσαντίλας (59′ Φριντζόνσον), Τριμμάτης (80′ Τσαντίλας), Γιουμπιτάνα (46′ Βέργος)