Με το δεξί άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θετικό το πρώτο αγωνιστικό δείγμα του Ατρόμητου που χτίζει ο Κρις Κόλμαν για τη σεζόν 2022/23, καθώς η ομάδα μας επικράτησε 2-0 του Βόλσυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και άρχισε με το δεξί τις ανεπίσημες υποχρεώσεις του.

Το σκορ άνοιξε στο 12’, όταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πραγματοποίησε μια εξαιρετική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Οικονομίδη που ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 37’, όταν από λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ των Θεσσαλών, ο Τζοβάρας κάλυψε ωραία την μπάλα με το σώμα του και με σουτ ακριβείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενέργεια με την οποία διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, όταν αρχικά στο 5’ ο Χαρίσης έκανε το πλασέ με δύσκολη θέση σώματος από σέντρα του Οικονομίδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 93’ ο Πομόνης έχασε νικήθηκε από τον Μεταξά σε σουτ από τη μικρή περιοχή.

Η σύνθεση της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο:

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Στρούγγης, Πομόνης, Οικονομίδης, Χαρίσης, Γκονζάλες, Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Τζαβίδας

Η σύνθεση της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο:

Μάριτς, Μουντές, Χατζηισαΐας, Σταματούλας, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν, Μουνίθ, Δαλαμήτρας, Τζοβάρας (75’ Πομόνης), Τζαβίδας (75’ Οικονομίδης)