Με θετικό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στη διαδικασία των playouts η ομάδα μας, επικρατώντας 2-0 του Ιωνικού.

Νικηφόρα άρχισε την πορεία της η ομάδα μας στη διαδικασία των playouts, καθώς επικράτησε του Ιωνικού για την πρώτη αγωνιστική με σκορ 2-0.

Τον δρόμο για το τρίποντο του Ατρόμητου άνοιξε στο 19’ ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς συνεργάστηκε άψογα με τον Τζαβίδα και αφού ξεπέρασε και τον Χουτεσιώτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Έρλινγκμαρκ, που με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κούεν έγραψε το τελικό σκορ.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, οι παίκτες της ομάδας μας έστειλαν μήνυμα στήριξης στην Ανυσία που δίνει τη δική της μάχη, καθώς επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι στο δυστύχημα των Τεμπών. Αυτονόητο ότι η νίκη μας αφιερώνεται στην ίδια και την οικογένειά της.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κρις Κόλμαν: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ (67′ Φριντζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά (81′ Καμαρά), Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (81′ Τζοβάρας).

Super League 2022-23, playouts matchday 01 match between Atromitos Athens FC and Ionikos FC at Peristeri municipal stadium on March 18, 2023 in Peristeri, Greece. Photo by: Nikos Mitsouras / Reporter Images