Την ανοδική της πορεία με τη νίκη πιστοποίησε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας μια σπουδαία και δίκαιη βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, καθώς μόλις στο 1’ ο Αλιμπέκ πάσαρε στον Μουνίθ που ήταν έξω από την περιοχή και ο Ισπανός με σουτ με τη μία επαφή νίκησε τον Τσιφτσή, πραγματοποιώντας το 1-0.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 38’, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε δικαιολογημένα με 10 παίκτες, με τον Κρέσπι να κάνει ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μουνίθ βλέποντας την κόκκινη κάρτα, με τον παίκτη της ομάδας μας ευτυχώς να μην τραυματίζεται σοβαρά.

Το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο, που έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση, πέτυχε ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ στο 74’ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας και ο ίδιος λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα.

Επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση για την ομάδα μας την προσεχή Τετάρτη (23/2, 18:00) στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης (34′ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης (46′ Παπαδόπουλος), Χαρίσης, Σάλομον (63′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (63′ Κλωναρίδης), Αλιμπέκ (76′ Ντένιτς), Κουλούρης.