Μια σημαντική νίκη για την επίτευξη του ευρωπαϊκού στόχου πήρε η ομάδα μας αφού επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 27η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς στο 13’ όταν ο Ουάρντα βρήκε με ωραία ασιστ τον Κιβρακίδη στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε αρκετές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0 με τους τρείς βαθμούς να είναι το κέρδος της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 46 βαθμούς διατηρώντας την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (76’ Κατράνης), Ούμπιντες, Μπουσούλατζιτς Ενσικουλού, Ουάρντα (68’ Μανούσος), Μπρούνο, Κουλούρης

Απόλλων (Βελέντζας): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90+1’ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86’ Βάρκας), Ελ-Χέλβε, Ναζλίδης (78’ Ντεφεντερίκο)

MVP του αγώνα ο Κυριάκος Κιβρακίδης

Η πλειοψηφία των εκπροσώπων του Τύπου επέλεξε τον Κυριάκο Κιβρακίδη ως MVP της αναμέτρησης με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Βασίλη Μπέτση να κάνει τη βράβευση μετά τη λήξη του αγώνα.

mvp kivrakidis