Ο Ατρόμητος αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια ότι αποτελεί ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό club τόσο σε αγωνιστικά θέματα όσο και σε αυτά της εικόνας του στους αγωνιστικούς χώρους.

Για το λόγο αυτό συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία ένδυσης Nike, η οποία υπογράφει και φέτος το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση της ομάδας.

Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φωτογράφηση της ομάδας με τις νέες εμφανίσεις για την περίοδο 2017-18, οι οποίες αναμένεται να ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague, για την ποιότητα και το στυλ τους.

Τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί από τους ιθύνοντες της ομάδας έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία του Ατρόμητου με τρείς εμφανίσεις που έχουν μπλε και άσπρο και μια πορτοκαλί με μπλε οριζόντιες ρίγες που ξεχωρίζει. Εκτός από το μοναδικό design οι νέες εμφανίσεις εμπεριέχουν όλες τις νέες τεχνολογίες στα τελευταία πρότυπα της αθλητικής ένδυσης προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές όλες τις δυνατότητες μέσα στο γήπεδο.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας διατίθεται στη μπουτίκ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στην τιμή των 45€ και τις προσεχείς μέρες αναμένονται και οι υπόλοιπες.

Οι ώρες λειτουργίας της μπουτίκ είναι Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 13.00-20.00, Τετάρτη 09.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 57 77 706.