Ο Ατρόμητος επέστρεψε από την Κομοτηνή με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.

Με ώριμη και αποτελεσματική εμφάνιση ο Ατρόμητος επέστρεψε στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Η νίκη με 1-0 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού ήρθε απόλυτα δίκαια για την ομάδα μας, αφού από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι στόχος ήταν η κατάκτησή της. Ο Μάντζιος ήταν τελικός αποδέκτης των προσπαθειών των παικτών μας και τους αντάμειψε με το γκολ της νίκης.

Το μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού και με σουτ από κοντά στο 38 έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έπαιξε άριστα στην κόντρα και θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι στο 48, όταν ο Μπρίτο είδε τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι, ενώ ο Ράντμαν στο φινάλε ήταν άψογος και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μουνάφο, Λαδάκης (66’ Καστσελάν), Τζάνης (66’ Μίνγκας), Βαϊρουά, Λουσέρο (77’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ουντότζι (82’ Σουμπίνιο), Μπρίτο (79’ Ναπολεόνι), Επστάιν (67’ Ιγκλέσιας), Μάντζιος.