Ανακατασκευή και στο β βοηθητικό του αθλητικού κέντρου.

Εργασίες χλοοτάπητα ξεκινούν στο γήπεδο Περιστερίου και στο αθλητικό κέντρο.

Αύριο (Τρίτη) θα γίνει διασυστηματικός ψεκασμός για την καταπολέμηση των υπαρχόντων ζιζανίων στο κεντρικό γήπεδο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που δόθηκε από την εργολήπτρια εταιρία, τα φάρμακα θα μείνουν μια εβδομάδα και μετά θα γίνει αποξήλωση του παλαιού χλοοτάπητα με τεχνολογία fast field. Θα ακολουθήσουν εργασίες αποσυμπίεσης υποστρώματος, επανασχεδιασμός και εγκατάσταση νέου αρδευτικού δικτύου, δημιουργία τελικών κλίσεων με τεχνολογία λέιζερ, και εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα «Δίας» (βερμούδα).Ο νέος χλοοτάπητας εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος προς χρήση περί τις 25 Ιουλίου.

Μεθαύριο (Τετάρτη) θα ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή χλοοτάπητα στο β βοηθητικό του αθλητικού κέντρου. Η διαδικασία θα είναι επίσης ίδια: Αποξήλωση παλαιού χλοοτάπητα με τεχνολογία fast field, εργασίες αποσυμπίεσης υποστρώματος, επιπεδοποίηση υποστρώματος με τεχνολογία λέιζερ και δημιουργία τελικών κλίσεων και εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα ποικιλίας «Δίας» (βερμούδα). Το γήπεδο θα είναι έτοιμο περί τις 18 Ιουλίου όταν η ομάδα θα ολοκληρώσει το α στάδιο προετοιμασίας της στα Χάνια Πηλίου.

Τα πλεονεκτήματα της νέας ποικιλίας χόρτου είναι τα εξής: Χρειάζεται 50% λιγότερο νερό, έχει πολύ μεγάλη αντοχή ακόμη και σε θερμοκρασίες άνω των 45 βαθμών Κελσίου, έχει ταχύτατη ανάπτυξη μετά από έντονη καταπόνηση, αναπτύσσει βαθύ και πυκνό ρίζωμα που σταθεροποιεί το υπόστρωμα με αποτέλεσμα να μην ξεριζώνονται κομμάτια (πχ σε περιπτώσεις τάκλιν) κι επιπλέον βοηθάει στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

* H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σαλότζι Ουντόζι το συμβόλαιο του οποίου είχε διάρκεια έξι μηνών. Τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του.