Με νέα νίκη συνέχισε η ομάδα μας στη Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και διεύρυνε το αήττητο σερί της υπό τις οδηγίες του Σάσα Ίλιτς.

Το αήττητο σερί της διεύρυνε η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του Σάσα Ίλιτς, καθώς επικράτησε 2-1 στον Βόλο επί του τοπικού συλλόγου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 23’ και αφού οι παίκτες μας είχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα, με τον Ασεβέδο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έπειτα από συνεχόμενα κόρνερ, το γκολ ήρθε στο 25’, με τον Γιουμπιτάνα να εκτελεί νέο κόρνερ και ο Αντζιέλσκι με πολύ δύσκολη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37’ συνέβη η πιο δυσάρεστη φάση του αγώνα, καθώς ο Καλογερόπουλος εντελώς απρόσεκτα χτύπησε τον Φριντζόνσον, με αποτέλεσμα ο Ισλανδός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάτι πιο σοβαρό. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αντζιέλσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Βόλου, Κόστιτς, σε κατάσταση τετ-α-τετ.

Στο 55’ είχαμε ακόμα μία καλή στιγμή, καθώς ο Κούντε έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κόστιτς μπόρεσε και πάλι να αποκρούσει. Στο 56’ συνέβη η φάση με την οποία η ομάδα μας έφτασε στο δεύτερο γκολ, καθώς ο Βαλένσια ανατράπηκε από τον Κόμπα και ο Αντζιέλσκι στο 58’ έγραψε το 0-2.

Στο 90’+6’ ο Βέργος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα από το πλασέ του βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’+7’ με τον Μωραϊτη να βρίσκει δίχτυα από τη σέντρα του Λούνα.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα μας έφτασε στο 11ο σερί ματς χωρίς ήττα.

Η σύνθεση της ομάδα μας:

Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονθάλεθ (82’ Κούεν), Φριντζόνσον (λ.τ. 40’ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Βέργος (65’ Βέργος), Βαλένσια.