Συμμετοχές με τις Εθνικές τους ομάδες πραγματοποίησαν τέσσερις διεθνείς παίκτες της ομάδας μας που έχουν κληθεί από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Στους δυο αγώνες των προκριματικών αγώνων του Euro U21 αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Κατράνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων της χώρας μας επικράτησε και στους δυο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Αρχικά η Εθνική ομάδα νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της Γεωργίας (06.06.19) και στη συνέχεια διπλασίασε τις νίκες της με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο(10.06.19) με 5-0. Μάλιστα ο νεαρός αριστερός μπακ του Ατρομήτου είχε πολύ καλή παρουσία και στα δυο παιχνίδια ενώ στο ματς με το Σαν Μαρίνο κατέγραψε και μια ασίστ.

Συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων (U18) κατέγραψαν οι Χρήστος Μανδάς, Γιάννης Τσακίρης και Νίκος Αθανασίου στο Τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι παίκτες του Ατρομήτου ενίσχυσαν τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας στους πέντε αγώνες που διεξήχθησαν. Συγκεκριμένα η Εθνική Νέων απέσπασε τρείς νίκες και δυο ισοπαλίες στο τουρνουά με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

05.06.19 – Ελλάδα – Τατζικιστάν 4-4
07.06.19 – Ελλάδα – Τουρκία 0-0
10.06.19 – Ελλάδα – Κιργιστάν 4-1
11.06.19 – Ελλάδα – Βουλγαρία 2-0
13.06.19 – Ελλάδα – Ιράν 1-0

Αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία του τερματοφύλακα της ομάδας μας Χρήστου Μανδά που αγωνίστηκε βασικός στα τρία παιχνίδια που η Εθνική μας ομάδα κράτησε ανέπαφη την εστία της ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο ματς με το Τατζικιστάν. Στα θετικά της παρουσίας των παικτών μας τόσο οι εμφανίσεις των Αθανασίου και Τσακίρη, με τον τελευταίο να πετυχαίνει και γκολ στο ματς με το Τατζικιστάν.