Την αποθέωση γνώρισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αμρ Ουάρντα το απόγευμα της Πέμπτης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Atromitos cafe για τη βράβευση του ως MVP και Best Goal της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας βράβευσαν για την καλύτερη επίδοση της αγωνιστικής(MVP), ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και για το εξαιρετικό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ(Best Goal) ο αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου Αντώνης Μάντζαρης.

IMG 8793

IMG 8805

Στο χώρο της εκδήλωσης υποδέχτηκαν και αποθέωσαν τον Ουάρντα δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι της ομάδας μας που απέδειξαν για μια ακόμα φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει, δημιουργώντας μάλιστα και σύνθημα για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο Ουάρντα σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση τόνισε:

«Ήθελα πολύ να σκοράρω πολύ σε αυτό το ματς, λόγω του περιστατικού που μου είχε συμβεί μερικές μέρες πριν το παιχνίδι. Αγαπώ πολύ τον Ατρόμητο. Κάθε άνθρωπος στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο με έχει βοηθήσει πολύ φέτος να πετύχω όσα έχω πετύχει. Όπου και να συνεχίσω την καριέρα μου θα τον έχω μέσα στην καρδία μου, θα τον υποστηρίζω».